EllisLab text mark
Advanced Search
     
Could a missing space cause a problem?
Posted: 30 May 2012 05:26 AM
Avatar
Joined: 2007-11-29
88 posts

I’ve had a few problems with a Safecracker page recently, most of the time it works OK, but occasionally doesn’t save properly.

I checked code and all I could find was a missing space between the name and value parameters, what do you think, would this affect anything?

eg:

{exp:safecracker}
<input type="hidden" name="who"value="{member_id}"/>
<
input type="submit" value="Go" />
{/exp:safecracker} 
 Signature 

http://www.sparkloop.com

 
Posted: 30 May 2012 03:53 PM   [ # 1 ]   [ Rating: 0 ]
Avatar
Joined: 2011-11-25
7174 posts

Hey Sam Sullivan,

I suppose it could, but I would think it would fail all the time, not just randomly. Right? That is really odd. Unless maybe we are dealing with some odd caching?

Is there anything else you can tell me about the behavior when it does not save?

What version of EE is this?

Thanks,

 Signature 

ExpressionEngine Support

 
Posted: 30 May 2012 05:03 PM   [ # 2 ]   [ Rating: 0 ]
Avatar
Joined: 2007-11-29
88 posts

Thanks for getting in touch.

It does seem to work with and without that space, on my browser that is.

Maybe it’s down to some browsers not liking the missing space, while others can handle it, your thoughts seem to suggest it shouldn’t so sure this must be the problem.

 Signature 

http://www.sparkloop.com

 
Posted: 30 May 2012 05:46 PM   [ # 3 ]   [ Rating: 0 ]
Avatar
Joined: 2011-11-25
7174 posts

Hey Sam,

That sounds reasonable. It could be a browser thing.

Which versions have you tried?

Thanks,

 Signature 

ExpressionEngine Support