EllisLab text mark
Advanced Search
     
Page rendering partially in Yahoo Business hosting server
Posted: 07 July 2010 12:49 AM
Avatar
Joined: 2007-02-20
14 posts

I kept searching for a forum post but could not find anything related. Basically, I have one EE 1.6.8-powered website running properly at http://www.gmmdl.com on an engine hosting platform (great as usual).

However, the same site only renders partially on Yahoo Business Hosting ( http://gmmdl.com.p4.hostingprod.com/ ), has anybody met that issue before? If yes, do you know how to fix it?

When I try to log in my admin interface, I do get the main login screen, but the next page after the submit renders a white page with no code.

I find strange that some fragments of the main homepage are rendered (templates it seems), while others are not (weblog entries).

I ran the php wizard: all the required server functions are supported, and the DB connects properly?!?? Could anybody give me pointers as to what to look for?

 
Posted: 07 July 2010 01:23 AM   [ # 1 ]   [ Rating: 0 ]
Avatar
Joined: 2004-03-22
12308 posts

Stephan,

A blank page usually indicates a suppressed error. Can you get some error reporting going?

EE Wiki : HowTo Turn on Error Reporting

Was this a migration of that site to Yahoo Business Hosting?

Check all your paths including the Basepath for template files if you are saving them as files.

Also manually clear your cache by deleting all the folders in system/cache except for index.html

 Signature 

John Henry’s Website | Follow me on Twitter

 
Posted: 07 July 2010 03:15 AM   [ # 2 ]   [ Rating: 0 ]
Avatar
Joined: 2007-02-20
14 posts

John,

Thanks for the quick reply. I initially tried to develop the site in the Yahoo hosting environment, and immediately had issues. Eventually, I developed the site on my test server at engine hosting, now my client wants the site back to Yahoo. I currently get several errors as shown below. The problem is that I can’t login to deactivate the extensions, since I don’t have access to the CP! I tried removing the actual files, but ext.lg_social_bookmarks_ext.php prevents the CP or the site from loading if not present…Is there any way to manually deactivate extensions?

1- On the homepage

[07-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for add_js() in /admin65/extensions/ext.cp_jquery.php on line 130
[07
-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for show_full_control_panel_end() in /admin65/modules/solspace_ui/ext.solspace_ui.php on line 203
[07
-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for remove_entryid() in /admin65/extensions/ext.cloner.php on line 34
[07
-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for show_full_control_panel_end() in /admin65/extensions/ext.lg_add_sitename.php on line 609
[07
-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for show_full_control_panel_end() in /admin65/extensions/ext.lg_better_meta.php on line 947
[07
-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for show_full_control_panel_end() in /admin65/extensions/ext.lg_live_look_ext.php on line 327
[07
-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for show_full_control_panel_end() in /admin65/extensions/ext.lg_social_bookmarks_ext.php on line 537
[07
-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for show_full_control_panel_end() in /admin65/extensions/ext.lg_tinymce.php on line 989
[07
-Jul-2010 06:09:53] PHP Warning:  Missing argument 1 for weblog_entries_tagdata_end() in /admin65/extensions/ext.lg_social_bookmarks_ext.php on line 624
[07
-Jul-2010 06:09:53] PHP Warning:  Missing argument 2 for weblog_entries_tagdata_end() in /admin65/extensions/ext.lg_social_bookmarks_ext.php on line 624
[07
-Jul-2010 06:09:53] PHP Warning:  Missing argument 3 for weblog_entries_tagdata_end() in /admin65/extensions/ext.lg_social_bookmarks_ext.php on line 624
[07
-Jul-2010 06:09:53] PHP Warning:  Missing argument 1 for weblog_entries_tagdata_end() in /admin65/extensions/ext.lg_social_bookmarks_ext.php on line 624
[07
-Jul-2010 06:09:53] PHP Warning:  Missing argument 2 for weblog_entries_tagdata_end() in /admin65/extensions/ext.lg_social_bookmarks_ext.php on line 624
[07
-Jul-2010 06:09:53] PHP Warning:  Missing argument 3 for weblog_entries_tagdata_end() in /admin65/extensions/ext.lg_social_bookmarks_ext.php on line 624
[07
-Jul-2010 06:09:53] PHP Warning:  Missing argument 1 for weblog_entries_tagdata_end() in /admin65/extensions/ext.lg_social_bookmarks_ext.php on line 624
[07
-Jul-2010 06:09:53] PHP Warning:  Missing argument 2 for weblog_entries_tagdata_end() in /admin65/extensions/ext.lg_social_bookmarks_ext.php on line 624
[07
-Jul-2010 06:09:53] PHP Warning:  Missing argument 3 for weblog_entries_tagdata_end() in /admin65/extensions/ext.lg_social_bookmarks_ext.php on line 624
[07
-Jul-2010 06:09:53] PHP Warning:  Missing argument 1 for weblog_entries_tagdata_end() in /admin65/extensions/ext.lg_social_bookmarks_ext.php on line 624
[07
-Jul-2010 06:09:53] PHP Warning:  Missing argument 2 for weblog_entries_tagdata_end() in /admin65/extensions/ext.lg_social_bookmarks_ext.php on line 624
[07
-Jul-2010 06:09:53] PHP Warning:  Missing argument 3 for weblog_entries_tagdata_end() in /admin65/extensions/ext.lg_social_bookmarks_ext.php on line 624 


2-  EE control panel:

[07-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for add_js() in /admin65/extensions/ext.cp_jquery.php on line 130
[07
-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for show_full_control_panel_end() in /admin65/modules/solspace_ui/ext.solspace_ui.php on line 203
[07
-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for remove_entryid() in /admin65/extensions/ext.cloner.php on line 34
[07
-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for show_full_control_panel_end() in /admin65/extensions/ext.lg_add_sitename.php on line 609
[07
-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for show_full_control_panel_end() in /admin65/extensions/ext.lg_better_meta.php on line 947
[07
-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for show_full_control_panel_end() in /admin65/extensions/ext.lg_live_look_ext.php on line 327
[07
-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for show_full_control_panel_end() in /admin65/extensions/ext.lg_social_bookmarks_ext.php on line 537
[07
-Jul-2010 06:06:13] PHP Warning:  Missing argument 1 for show_full_control_panel_end() in /admin65/extensions/ext.lg_tinymce.php on line 989 
 
Posted: 07 July 2010 08:38 AM   [ # 3 ]   [ Rating: 0 ]
Avatar
Joined: 2002-04-29
26055 posts

Stephan, you can manually edit your config.php file to change the value of:

$conf['allow_extensions'"n"

Does that help?

 
Posted: 07 July 2010 02:38 PM   [ # 4 ]   [ Rating: 0 ]
Avatar
Joined: 2007-02-20
14 posts

Ah, Thank you! Everything is now working properly without extensions. I’ll try to reactivate the extensions one by one to see which one is causing troubles on the Yahoo server, if any.

Thanks again, John and Sue.

 
Posted: 07 July 2010 03:30 PM   [ # 5 ]   [ Rating: 0 ]
Avatar
Joined: 2004-05-15
29075 posts

Very good. Please don’t hesitate to start a new thread in case you need additional help.